Dinamo Moskou verslaat PSV opnieuw in slotfase

Jw
11 december 2014, 20:54   Bijgewerkt: 11 december 2014, 21:11

PSV heeft de laatste groepswedstrijd in de Europa League verloren. Het thuisduel met Dinamo Moskou leek lange tijd uit te lopen op een doelpuntloos gelijkspel, maar de Russen zegevierden dankzij een late treffer van Aleksey Ionov (0-1). Beide ploegen waren voorafgaand aan de wedstrijd al geplaatst voor de knock-outfase.

Dinamo Moskou en PSV waren in het restant van de eerste helft redelijk aan elkaar gewaagd. De Russen creëerden de grootste kansen. Artur Yusupov kopte uit een hoekschop op de paal, waarna Kuranyi van dichtbij de rebound miste. Het spel van PSV was zeker niet minder. De ploeg van Cocu combineerde soepel, maar de Eindhovenaren misten de finesse in de afronding.

Invallers Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum brachten nog wel wat flair in het elftal van PSV. Zo stond Wijnaldum koud in het veld toen hij de thuisploeg op voorsprong had moeten zetten. De Oranje-international schoot echter vanuit een kansrijke positie op de paal. PSV liet zich vervolgens net als in de heenwedstrijd in Moskou verrassen in de slotfase. Invaller Aleksey Ionov nam een pass uitstekend mee, omspeelde doelman Remko Pasveer en maakte het enige doelpunt (0-1). Dinamo Moskou heeft daardoor alle groepswedstrijden in de Europa League nu gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen