Feyenoord groepswinnaar na eenvoudig avondje Luik

Ger
11 december 2014, 23:26   Bijgewerkt: 11 december 2014, 23:32

Feyenoord heeft zich donderdagavond met speels gemak verzekerd van de winst in groep G van de Europa League. Standard Luik had in eigen huis helemaal niets in te brengen tegen een oerdegelijk Feyenoord: 0-3. Jens Toornstra, Jean-Paul Boëtius en Elvis Manu bezorgden hun ploeg de drie punten. Door een zege op HNK Rijeka plaatste bekerhouder Sevilla zich als runner-up van groep G ook voor de volgende ronde. 

Feyenoord hoefde zich in Luik niet bovenmatig in te spannen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Toornstra verraste na een kwartier doelman Eiji Kawashima met een prachtige vrije trap in de korte hoek waardoor de bezoekers al snel achterover konden leunen. Standard wist zich echter totaal geen raad met de geboden ruimte en Kenneth Vermeer zag alleen een paar losse flodders op zijn doel afgevuurd worden. 

Feyenoord hield vanavond opnieuw de nul en deed dat met twee debutanten in de defensie. Lucas Woudenberg begon als rechtsback aan de wedstrijd en Wessel Dammers verving na zeventig minuten de geblesseerde Kongolo. De Rotterdammers waren heer en meester in Luik en op aangeven van Kazim-Richards bracht invaller Manu het klassenverschil met een doelpunt vlak voor tijd nog eens extra tot uitdrukking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen