NAC zoekt geld voor 'één tot drie spelers met leiderskwaliteiten'

12 december 2014, 08:39

NAC Breda wil er alles aan doen om de selectie in de winterstop een kwaliteitsimpuls te geven. De clubleiding wil 'één tot drie spelers met leiderskwaliteiten' binnenhalen, zo maakt NAC Breda bekend via de officiële kanalen. Er is daarbij echter één probleem: geld om spelers te halen is er niet.

NAC Breda is gebonden aan de richtlijnen van de KNVB en mag om die reden binnen de bestaande begroting geen extra geld vrijmaken voor investeringen in de selectie. En dus zoekt de club op andere manieren naar een bedrag van ongeveer 450.000 euro, dat volgens NAC nodig is om de gewenste versterkingen binnen te halen. NAC doet een beroep op sponsors en fans om dit bedrag binnen te brengen. "NAC is enorm gebaat bij elke vorm van sponsoring, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van business seats. Deze inkomsten worden gebrandmerkt en in de winterstop aangewend voor interessante versterkingen op de spelersmarkt", schrijft de club.

Volgens de club is al een sponsorbedrag van 100.000 euro toegezegd. "Hiernaast hebben opnieuw een aantal aandeelhouders aangegeven te willen helpen met de financiële invulling van het plan", beweert NAC.

Mogelijk is Demy de Zeeuw één van de beoogde aanwinsten van NAC, hij traint sinds kort mee.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen