Brood wil Roda afschudden: "Belangrijke slag slaan"

12 december 2014, 09:03

NEC hoopt in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade een grote slag te kunnen slaan in de strijd om de titel in de Jupiler League. De ploeg uit Nijmegen is momenteel koploper en heeft drie punten meer dan Roda, dat tweede staat. Het doel is om die marge te vergroten naar zes punten, kondigt coach Ruud Brood aan.

"We gaan er gewoon heen om te winnen", zegt Brood op de officiële website van NEC over de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, zijn oude club. "Dat doen we het hele seizoen al en ik ben nog nooit voor een gelijkspel gegaan. We kunnen een belangrijke slag slaan door Roda op zes punten te zetten. Dan worden zij de ploeg die echt moet gaan jagen. Daarna zijn wij hopelijk stabiel genoeg om die voorsprong te behouden."

Hoewel iedereen het belang van de wedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion kent, benadrukt Brood echter dat de beslissing in de strijd om het kampioenschap in de Jupiler League tijdens Roda-NEC nog niet zal vallen. "We kunnen een mooie voorsprong pakken, maar uiteindelijk gaat het om de verhoudingen aan het einde van het seizoen. Een grote voorsprong hoeft niet alles te betekenen in de Jupiler League, omdat allebei de ploegen nog in andere fases terecht kunnen komen. We hebben ook geen geheimen voor elkaar. Zij zitten volgens mij zelfs iedere wedstrijd bij ons op de tribune, wij hebben hen ook vaak zat bekeken. We hebben dan ook geen andere voorbereiding gedaan dan voor andere competitiewedstrijden, omdat we gewoon willen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen