Bosz mist geschorsten: "FC Groningen-uit is lastig"

12 december 2014, 13:05

Zonder middenvelder Davy Pröpper en Chelsea-huurling Wallace reist Vitesse zondag af naar Euroborg voor een wedstrijd tegen FC Groningen, beide spelers zijn door een schorsing niet beschikbaar. Hoe hij de absentie van de twee gaat opvangen, wil coach Peter Bosz van de Arnhemse club nog niet zeggen.

"We hebben al wel een idee hoe we die posities gaan invullen. De spelers weten dat nog niet. Door de regen hebben we niet op gras kunnen trainen, maar zijn uitgeweken naar het kunstgrasveld. Elf tegen elf staat voor zaterdag op het programma. Dan wordt meer duidelijk", zegt Bosz op de website van zijn club.

Bosz verwacht hoe dan ook een pittig duel tegen het thuis nog ongeslagen Groningen. "FC Groningen is een lastige uitwedstrijd. Niet alleen zondag, maar eigenlijk elk seizoen wel. Voor iedere ploeg. Dit jaar vind ik ze meer naar voren voetballen. Of dat zondag ook gebeurt weet ik niet, maar daar gaan we wel van uit. Dat deden ze bijvoorbeeld in Enschede tegen FC Twente ook. Daar speelden ze erg goed en wonnen verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen