Mahi krijgt nu wel basisplek bij Groningen: "Fijn gevoel"

12 december 2014, 14:36

Met een nieuweling in de basis treedt FC Groningen zondag aan tegen Vitesse. Trainer Erwin van de Looi geeft aanvaller Mimoun Mahi tegen de Arnhemmers de kans om vanaf de aftrap te laten zien wat hij kan. Hij neemt de plaats in van Danny Hoesen, die wegens een schorsing ontbreekt in de selectie.

Vorige week, tegen sc Heerenveen, ontbrak Hoesen toen al. Mahi hoopte in die wedstrijd te mogen starten, maar Van de Looi gaf de voorkeur aan Jafar Arias. Tegen Vitesse is het de beurt aan Mahi. "Ik heb het vanmorgen gehoord van de trainer en het geeft een fijn gevoel", zegt Mahi op de clubsite. "Het was tegen Heerenveen een kleine teleurstelling dat ik niet mocht beginnen, maar dat hoort bij topsport. Ik weet dat ik me nu kan focussen op Vitesse. Ik hoop deze kans met beide handen aan te pakken. Vitesse en FC Groningen zijn twee goede teams dus ik verwacht een mooie wedstrijd. Ik hoop een doelpunt te maken, daar ga ik alles voor doen."

Hans Hateboer ontbreekt, de verdediger liep tegen sc Heerenveen een hoofdwond op. Johan Kappelhof lijkt hem, op basis van de afgelopen trainingen, te gaan vervangen. "Het is een logische keuze en ik heb daar ook eerder wel gespeeld", zegt hij zelf. "Het was even wennen op de trainingen, ook wat de trainer tactisch van me verwacht, maar het moet genoeg zijn voor zondag. Vitesse is een ploeg met veel kwaliteit. We willen graag de lijn doortrekken van de laatste weken en zullen wederom met veel passie en strijd het veld moeten ingaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen