Foeke Booy: "Dat maakt het heel interessant, deze pot"

12 december 2014, 15:16

Met de jaarwisseling in zicht wil coach Foeke Booy niets liever dan met Go Ahead Eagles uit de gevarenzone van de Eredivisie trekken. Om dat te bereiken moet zaterdag gewonnen worden van SC Cambuur. Het verschil tussen beide teams op de ranglijst bedraagt vier punten, in het voordeel van de Friezen.

Cambuur begon flitsend aan dit seizoen, weet ook Eagles-coach Booy. Zeer sterk, met goeie spelers als Rusnak en Ogbeche. Rond Rusnak is nu wat onrust en ik heb ook het idee dat het bij hen wat stroever gaat de laatste tijd, terwijl ik bij ons het tegenovergestelde zie. Dat maakt het heel interessant, deze pot. Ze staan achtste, als wij winnen naderen we ze op één punt. Ik bedoel maar...", zegt hij op de website van zijn club.

Booy is gebrand op een goed resultaat tegen Cambuur. "Als wij winnen, hebben we sowieso een mooi kalenderjaar gehad. Laten we kijken of we samen met onze fans er morgen iets moois van kunnen maken."

Go Ahead mist Sjoerd Overgoor in de laatste thuiswedstrijd van 2014, hij liep tijdens de training een verrekking aan zijn hamstring op. "Een mri heeft uitgewezen dat er geen verdere schade is te zien. Dat is jammer voor hem en ons, maar we zijn inmiddels in de breedte zo sterk dat we het goed op kunnen vangen. Alle middenvelders in de selectie zijn basis-waardig, tijdens trainingen eisen ze ook veel van elkaar, dat is heel positief."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen