Vd Looi: "Dat Vitesse onder ons staat, komt ergens vandaan"

12 december 2014, 15:34

Al vrijwel het hele seizoen krijgt Vitesse complimenten over het spel, maar wie naar de ranglijst kijkt kan niet anders concluderen dan dat de ploeg uit Arnhem een zeer teleurstellend seizoen doormaakt. De ambitieuze ploeg staat elfde en heeft slechts vijf punten meer dan NAC Breda, dat voorlaatste staat. En dus ruikt ook FC Groningen, dat het zondag in de eigen Euroborg opneemt tegen Vitesse, kansen.

"Vitesse heeft een van de best voetballende ploegen in Nederland en staat daar ook om bekend", zegt coach Erwin van de Looi van FC Groningen. "Maar dat ze momenteel vier punten minder hebben dan wij en elfde staan, komt natuurlijk ook ergens vandaan. Er moeten dus ook ergens kansen liggen voor ons."

Hij zag de ploeg recent twee keer spelen. "Onlangs heb ik Vitesse aan het werk gezien tegen Go Ahead en FC Twente. Beide wedstrijden eindigden in 2-2. Ze speelden heel verzorgd en met een man minder tegen Twente hielden ze toch stand. Ze hadden een bepaalde agressiviteit over zich. Maar aan onze kant zit het met de duelkracht en strijd de laatste weken ook prima. Het wordt dus weer een interessante ontmoeting."

FC Groningen verloor dit seizoen nog niet één competitiewedstrijd in eigen stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen