PEC Zwolle zonder Sainsbury tegen Willem II

12 december 2014, 16:42

PEC Zwolle treedt komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Willem II aan zonder Trent Sainsbury. De Australische verdediger moet het treffen met de Tricolores omwille van hamstringklachten aan zich voorbij gaan. Thomas Lam is zijn vervanger in het centrum van de Zwolse defensie.

Coach Ron Jans hoopt dat Sainsbury volgende week, in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen SC Cambuur, weer fit genoeg zal zijn om te spelen. De Australiër veroverde dit seizoen een basisplaats in Zwolle, waar Joost Broerse nog niet in actie kan komen wegens een blessure.

PEC Zwolle is op zijn hoede voor Willem II, dat bezig is aan een prima seizoen. "Willem II is een voorbeeld van hoe het zou moeten. Na de degradatie hebben ze de trainer niet ontslagen, maar zijn ze gewoon doorgegaan met Jurgen Streppel. Ik ken hem als trainer niet zo goed, maar er zit wel altijd een idee achter de manier waarop zijn ploeg speelt. En zijn spelers hebben ook altijd de bereidheid om dat idee uit te voeren. Ze hebben veel spelers die het moeten hebben van balbezit en daarmee hebben ze nog geen punt gestolen dit seizoen", aldus Jans in gesprek met RTV Oost.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen