Vorm verliest, maar gaat door in EL: "Kijk ernaar uit"

12 december 2014, 16:54

Michel Vorm maakte donderdagavond voor de tweede keer in het seizoen zijn opwachting in de Europa League. Hij stond onder de lat bij Tottenham Hotspur in de uitwedstrijd tegen Besiktas, die met 1-0 verloren ging. De oud-doelman van FC Utrecht wil lering trekken uit het duel in Istanbul en is zeer optimistisch gestemd.

"We zijn erg teleurgesteld", sprak de 31-jarige Vorm na het verloren duel. "Als je tegen Besiktas speelt, dan weet je dat het niet eenvoudig wordt. Maar zij hebben over negentig minuten slechts twee kansen gecreëerd, waarvan ze er één hebben benut. Wij creëerden genoeg kansen om op zijn minst twee of drie keer te scoren, maar op dit niveau moet je die kansen afmaken. We verloren één minuut de concentratie en dat werd ons fataal."

Ondanks de nederlaag in Turkije gingen Vorm en co door naar de knock-outfase van de Europa League. "Daar kijken we naar uit", zegt de Oranje-international. "Er zit een aantal grote teams in, die uit de Champions League gekomen hebben", weet de doelman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen