ADO heeft intern gesproken: "Nu tijd voor daden"

12 december 2014, 17:10

ADO Den Haag staat vlak voor de winterstop op een belangrijk kruispunt in de Eredivisie. De club uit de Hofstad is afgegleden naar de zestiende plaats op de ranglijst en kan zodoende wel een overwinning gebruiken. Het ontvangt Excelsior, dat op plaats veertien staat en gepasseerd kan worden door de Hagenaars. 

ADO-coach Henk Fraser hoopt dat zijn ploeg zich kan revancheren, na de kansloze nederlaag tegen PEC Zwolle (3-1 nederlaag) ."We hebben de laatste weken meer dan voldoende met elkaar gesproken. Het is nu tijd voor daden", sprak de trainer tegen Omroep West. De oefenmeester kan niet beschikken over de geschorste Kevin Jansen. Danny Bakker en Mitchell Schet maken na lange tijd hun rentree in de wedstrijdselectie.

Michiel Kramer, de topscorer van de Eredivisie, speelde vroeger bij Excelsior. In Kralingen werd de goaltjesdief echter weggestuurd uit de A1. "Mijn wereld stortte in", aldus de spits van ADO. "Dat was erg pijnlijk ja. Het was erg emotioneel dat het niet lukte", aldus Kramer, die vol voor de winst wil gaan tegen Excelsior. "We moeten zeker punten gaan pakken, anders wordt het heel vervelend."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen