Almere City pakt periode: "Nu vervolgstappen maken"

12 december 2014, 23:24

Fred Grim heeft iets heel moois neergezet met Almere City FC. De coach wist voor het eerst in de clubhistorie met een periodetitel aan de haal te gaan in de Jupiler League. Met een 0-1 overwinning bij Jong PSV trokken de Almeerders het succes over de streep.

"Dit is gewoon super", sprak een dolblije Grim na afloop van het behalen van de tweede periode voor de camera van FOX Sports. "We hebben niets weggeven en voor de winst gespeeld en als het dan lukt, dan is dat hartstikke goed. Dat we niet zo goed speelden doet er niet echt toe. Als je ziet wat dit teweeg brengt en waarin een kleine club groot kan zijn, dat is echt geweldig", jubelde de coach na de zege op Jong PSV.

Grim denkt dat de periodewinst een flinke boost is voor de club uit Almere. "Dit is ontzettend belangrijk. We hebben een goede, maar kleine organisatie. Als je dit resultaat dan boekt met elkaar, dan is dat echt geweldig. Dit geeft heel veel voldoening en positieve energie. Nu kunnen we mooie vervolgstappen gaan maken", stelt Grim, die nog niet wil denken aan de play-offs. "Dat is nu nog ver weg natuurlijk. Eerst maar naar volgende week kijken. Dan willen we drie punten pakken tegen Achilles '29."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen