Hiddink schept duidelijkheid: "Natuurlijk blijf ik"

13 december 2014, 09:54

De kans dat Guus Hiddink in maart als bondscoach van Nederland op de bank zit bij de wedstrijd tegen Turkije, lijkt groot. Volgens de keuzeheer, die zich onlangs in nevelen hulde over zijn toekomst, blijft hij gewoon aan bij de KNVB. De 68-jarige oefenmeester werd na het WK van 2014 in Brazilië aangesteld als bondscoach, maar kende een moeizaam begin van zijn tweede termijn bij de Nederlandse voetbalbond. 

"Natuurlijk blijf ik", zegt de ervaren oefenmeester in gesprek met de Volkskrant. Hiddink liet zich na de kwalificatiewedstrijd tegen Letland in het ongewisse over zijn aanblijven. Eerder liet hij al weten dat hij op zou stappen, als er niet gewonnen zou worden van de Letten. De 6-0 zege hield hem echter voorlopig in het zadel, en ook tegen de Turken zit de Achterhoeker volgens hemzelf dus gewoon op de bank als coach van het Nederlands elftal.

In de kwalificatiegroep voor het EK over twee jaar in Frankrijk, staat Oranje derde, met zes punten uit vier wedstrijden. Tsjechië leidt de dans in de groep, IJsland bezet de tweede positie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen