Van Geel: "PEC Zwolle speelt beter dan Manchester United"

13 december 2014, 11:58

Volgens Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, staat het Nederlandse voetbal er helemaal niet zo slecht voor als soms wordt gezegd. De beleidsbepaler vindt dat clubs in de Eredivisie niet veel onderdoen voor de meeste ploegen uit de Premier League.

"Kijk eens naar Queens Park Rangers, of naar Southampton - Manchester United. Ik durf te beweren dat PEC Zwolle op dit moment beter speelt dan United", stelt Van Geel in het Algemeen Dagblad. "Dat vind ik. Zit meer idee achter, daar zit lijn achter, daar zie je de hand van de coach al."

Louis van Gaal is met zijn ploeg na de zege op Southampton gestegen naar de derde plaats. Volgens Van Geel was de 1-2 overwinning op de club van Ronald Koeman niet terecht. Manchester United had in de ogen van de Feyenoord-directeur geen enkele kans gehad. "Geen één. Manchester City, Arsenal bij tijd en wijle, Chelsea, dat is top. Maar Aston Villa, Queens Park Rangers, dan weet je toch niet waar je naar zit te kijken? Denk de ambiance weg en het is allemaal een stuk minder in Engeland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen