Ancelotti wint weer: "Na gemiste penalty werd het makkelijker"

13 december 2014, 13:13

Carlo Ancelotti won vrijdagavond met Real Madrid voor de twintigste keer op rij een officiële wedstrijd. Ditmaal was het UD Almeria dat aan de zegekar gebonden werd, al ging het niet van een lijen dakje voor De Koninklijke. De ploeg won de uitwedstrijd met 2-4, maar het verschil werd pas in de slotfase gemaakt.

Bij een 1-2 voorsprong keerde doelman Iker Casillas een strafschop. "Dat was het beslissende moment in de wedstrijd", zegt Ancelotti op de clubsite. "Daarna ging het allemaal gemakkelijker voor ons", aldus de coach, die zag dat Real het voornamelijk in het eerste bedrijf lastig had. "Het was geen gemakkelijk avondje. Zij zetten veel druk op ons en werkten er hard voor. We hadden moeite om de bal in de ploeg te houden, maar gelukkig bleven we kalm."

Het duel tegen Almeria was voor Real de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. De ploeg gaat zich nu opmaken voor het WK voor clubteams. "Daar willen we winnen", zegt Ancelotti. "In elke competitie waarin we meespelen, gaan we voor de eindzege."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen