Mitrovic moet anders juichen: "Tong niet tussen de vingers"

13 december 2014, 15:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aleksandar Mitrovic is niet voor het eerst in zijn loopbaan in opspraak geraakt. De aanvaller van Anderlecht scoorde deze week in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund, maar viel vooral op door zijn manier van juichen. De Serviër maakte een gebaar met zijn tong tussen zijn vingers en dat kwam hem op de nodige kritiek te staan. Trainer Besnik Hasi heeft de manier van juichen inmiddels verboden.

Dat vertelt de oefenmeester tegen Het Nieuwsblad. "Van Mitrovic wordt verwacht dat hij scoort, maar als hij juicht, mag hij niet meer het gebaar voor orale seks met vrouwen maken. De tong mag niet meer tussen de vingers. Zelfs niet als het voor hem betekent: de tong afknippen van al wie kritiek had."

Hasi weet dat Mitrovic, die recent ook betrokken was bij het 'droneincident', al vaker in negatief in het nieuws gekomen is. "Alles wat Mitro doet wordt in de media uitvergroot. Ik heb met hem ­gesproken en tegen mij zegt hij dat we er niets moeten achter zoeken. Toch heb ik liever dat hij dat gebaar niet meer maakt. Er zijn honderden andere manieren om een goal te vieren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen