Eindhoven één punt achter Roda: "Wie had dat durven dromen?"

13 december 2014, 16:09

NEC en Almere City waren vrijdagavond de grote winnaars van de achttiende speelronde in de Jupiler League, maar ook in het kamp van FC Eindhoven is de vreugde groot. De ploeg uit de Lichtstad won in een spectaculair duel met 4-3 van De Graafschap en staat nu op één punt van Roda JC, dat verloor van NEC.

Aanvoerder Jens van Son had liever gezien dat Roda de topper van de Nijmegenaren had gewonnen. "Dan was de top drie bij elkaar gebleven en hadden we kunnen blijven dromen... Maar we staan nu op één punt van de tweede plaats, wie had daarvan durven dromen? Dit geeft veel voldoening."

Toch ging het vrijdagavond tegen De Superboeren nog bijna mis voor Eindhoven. De ploeg van Jean-Paul de Jong stond met 3-0 voor, maar zag de club uit Doetinchem terugkomen tot 3-3. Chiro N'Toko stelde eindelijk de zege toch veilig.  "Misschien dachten we dat het duel na de 3-0 dat de wedstrijd binnen was", zegt de maker van de winnende treffer. "Misschien kwam het door minder concentratie, maar zoiets mag niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen