Cocu kiest voor Maher tegen Twente, Hendrix op de bank

14 december 2014, 13:29

Jorrit Hendrix moet in de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Twente op de bank plaatsnemen. Coach Phillip Cocu kiest tegen de Tukkers voor de Mexicaan Andrés Guardado als 'nummer zes', Adam Maher en Georginio Wijnaldum completeren het middenveld. Voor Hendrix is hierdoor geen plek in het basiselftal.

De opstelling van PSV bevat verder geen verrassingen. Ten opzichte van de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Moskou, waarin Cocu wat vaste reservespelers een kans gaf, keert onder meer doelman Jeroen Zoet terug in de ploeg. Ook spits Luuk de Jong is weer van de partij, centraal achterin spelen Jeffrey Bruma en Karim Rekik. De Jong vormt tegen zijn oude club een voorhoede met Memphis Depay en Luciano Narsingh.

Bij FC Twente staat Sonny Stevens, zoals eerder deze week al aangekondigd, onder de lat. Nick Marsman is na een reeks ongelukkige optredens door coach Alfred Schreuder uit de basisformatie gehaald. In de punt van de aanval speelt Torgeir Børven op de plek van de geblesseerde clubtopscorer Luc Castaignos.

Opstellingen

PSV: Zoet, Arias, Rekik, Bruma, Willems, Guardado, Maher, Wijnaldum, Narsingh, De Jong, Depay

FC Twente: Stevens; Martina, Bjelland, Bengtsson, Schilder; Ebecilio, Ziyech, Mokotjo; Mokhtar, Børven, Corona

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen