Koploper Juventus kan niet winnen van Sampdoria

Ger
14 december 2014, 14:38   Bijgewerkt: 14 december 2014, 17:03

Juventus heeft op eigen veld punten punten gemorst in de strijd om de Italiaanse landstitel. De lijstaanvoerder speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Sampdoria, de nummer drie van de Serie A.

Door een vroeg doelpunt van Patrice Evra was Juventus nog wel hoopvol aan het duel begonnen. Voor de Franse routinier was het zijn eerste treffer in dienst van de Oude Dame. Kort na de hervatting kwam Sampdoria op gelijke hoogte. De direct na de pauze ingevallen Manolo Gabbiadini zorgde voor het doelpunt.

Door de remise kan AS Roma later op dag de achterstand op Juventus verkleinen tot een puntje. De nummer twee moet dan wel winnen op bezoek bij Genoa. Juventus zag door de 1-1 een einde komen aan een fraaie reeks. De titelverdediger had in de voorgaande 25 thuisduels in de Serie A geen punt laten liggen.

Juventus speelde inmiddels voor de derde keer op rij gelijk. Ook in de vorige competitiewedstrijd tegen Fiorentina (0-0, uit) en het Champions League-duel met Atlético Madrid (0-0, thuis) was de ploeg van trainer Massimiliano Allegri niet verder gekomen dan een puntendeling.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen