Van Gaal is blij: "Maar we moeten ons verbeteren"

14 december 2014, 23:35

Trainer Louis van Gaal van Manchester United was zondag helemaal in zijn nopjes met de 3-0 overwinning van zijn ploeg op Liverpool. "Ik denk dat we prachtige goals hebben gemaakt, met één keer raken. Daar ben ik erg tevreden over", aldus Van Gaal voor de camera van Sky Sports.

United stapte zondag alweer voor de zesde keer op rij als winnaar van het veld in een competitiewedstrijd. "Ondanks de score gaven we wel veel kansen weg. We leden veel onnodig balverlies. Wat dat betreft moeten we ons verbeteren, want dat is niet goed. Ik ga mijn spelers morgen vragen waarom we zo vaak onnodig de bal verloren."

Van Gaal toonde zich erg tevreden met het optreden van doelman David de Gea. "We hielden de nul, maar dat komt ook door de geweldige reacties van De Gea. Je kan altijd zeggen dat sommige spelers de meeste invloed hebben op een duel en vandaag had De Gea veel invloed. Hij deed het erg goed, maar ik kan ook andere spelers noemen die erg goed waren."

Ook Michael Carrick kon op de goedkeuring van Van Gaal rekenen. "Carrick deed het erg goed. Ik zei dat we het met een Engelse defensie deden, vandaag. Maar Jonny Evans corrigeerde mij en vertelde dat hij uit Noord-Ierland komt, dus een Britse defensie."

Van Gaal keek ook alweer vooruit. "Ik ben blij, maar nu gaat de focus op het uitduel met Aston Villa. We hebben het tot nu toe moeilijk gehad in uitwedstrijden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen