Milan boekte welkome zege op concurrent Napoli

14 december 2014, 23:56   Bijgewerkt: 15 december 2014, 00:06

AC Milan boekte zondag een broodnodige overwinning op Napoli. In San Siro werden de Napolitanen een 2-0 nederlaag getrakteerd.

Nigel de Jong en Jonathan de Guzman hadden een basisplaats bij respectievelijk Milan en Napoli en waren elkaars directe tegenstanders. Zij waren zondag echter niet de blikvangers. Jéremy Ménez zette Milan al na zes minuten op voorsprong. De Fransman schoot via de binnenkant van de paal raak.

Ook in de tweede helft sloegen de Rossoneri vroeg toe. Giacomo Bonaventura verdubbelde met het hoofd de voorsprong. Die kwam in het restant van het duel niet meer in gevaar.

Milan had van zijn laatste vijf competitiewedstrijden er slechts één gewonnen. Door de zege klimt Milan naar plek zes. Net als Napoli heeft de ploeg van trainer Filippo Inzaghi 24 punten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!