Uitgevallen Fledderus kan spelen in bekerduel Heracles

15 december 2014, 14:44

Mark-Jan Fledderus kan dinsdag vermoedelijk gewoon meedoen in de bekerwedstrijd van Heracles Almelo tegen SC Cambuur. Dat is opvallend, want de aanvoerder viel vrijdag tegen FC Dordrecht (1-1) nog geblesseerd uit. Gevreesd werd voor een botkneuzing, een blessure die hem tot de jaarwisseling aan de kant zou houden. Maar een dag voor de wedstrijd kon Fledderus alweer zonder problemen trainen.

"Vanochtend heeft hij alles kunnen doen tijdens de training en gaf Fledderus aan dat hij kan spelen", is de duidelijke taal van coach John Stegeman bij RTV Oost. Naast Fledderus is ook Jeroen Veldmate inzetbaar, hij is hersteld van de blessure die hem in de thuiswedstrijd tegen Dordrecht aan de kant hield.

Met Cambuur treft Heracles een sterke tegenstander, vindt Stegeman. "Henk de Jong heeft het gewoon goed voor elkaar: stabiele verdediging, dynamisch middenveld en een creatieve aanval. Het zal lastig worden, maar ik denk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Hopelijk staan wij aan het eind aan de goede kant van de score en weten we of het slechte duel met FC Dordrecht een incident was", aldus de trainer.

De bekerwedstrijd in Almelo tussen Heracles en SC Cambuur begint dinsdag om 20.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen