Dortmund niet bezig met CL-loting: "Competitie nu belangrijker"

15 december 2014, 15:45

Borussia Dortmund werd bij de loting voor de achtste finale van de Champions League gekoppeld aan Juventus. Een pittige loting, zeker omdat Dortmund door zijn groepswinst een beschermde status had, maar bij de Duitse club lijkt niemand zich er echt druk om te maken. In Dortmund heeft men andere dingen aan het hoofd.

Want hoewel Borussia Dortmund dit seizoen prima presteert in de Champions League, zijn de prestaties in de Bundesliga rampzalig te noemen. Na vijftien wedstrijden heeft de verliezend CL-finalist van 2013 pas veertien punten en staat het op een zestiende plaats, onder de rode streep. De voorsprong op hekkensluiter VfB Stuttgart bedraagt slechts één punt, waardoor het degradatiespook ineens opgedoemd is in Dortmund.

Door die problematische situatie in eigen land, is Borussia Dortmund-directeur Michael Zorc niet echt bezig met de Champions League. "Ik moet toegeven dat ik voor deze loting een stuk minder nerveus was dan voorgaande jaren. Onze huidige situatie in de competitie is nu belangrijker." Over tegenstander Juventus had hij weinig te zeggen. "In deze fase van de competitie zijn er geen makkelijke tegenstanders", gooide hij er een cliché uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen