Internazionale breekt bij Chievo met slechte reeks

Ger
15 december 2014, 22:57   Bijgewerkt: 15 december 2014, 23:53

Internazionale heeft na zes competitieduels zonder zege eindelijk weer eens een driepunter mogen bijschrijven. De kwakkelende Italiaanse grootmacht verliet het Stadio Marc'Antonio Bentegodi van Chievo met een 0-2 overwinning op zak.

Voor Roberto Mancini was het zijn eerste zege sinds hij een maand geleden aantrad als trainer van Inter. Mateo Kovacic opende de score in de negentiende minuut. Andrea Ranocchia zorgde vroeg in de tweede helft voor de eindstand. Chievo speelde in de slotfase met een man minder. Invaller Rubén Botta kreeg de rode kaart voorgehouden.

Inter stijgt door de winst naar de elfde plaats in de Serie A. De achterstand op de clubs in de subtop zijn echter klein. Chievo blijft op de zeventiende plek steken.