Zenit-coach Villas-Boas: "PSV een zware tegenstander"

16 december 2014, 08:21

PSV werd maandag in de loting voor de knock-outfase van de Europa League gekoppeld aan FC Zenit uit Rusland. Voor de Eindhovenaren kwam er zodoende een pittige opponent uit de koker. De Russen kijken er echter op dezelfde wijze tegenaan. André Villas-Boas, de coach van de equipe uit Sint-Petersburg, denkt dat zijn ploeg een zware opgave te wachten staat.

Volgens Villas-Boas moet Zenit alles geven om af te kunnen afrekenen met PSV. "We hebben een zware tegenstander geloot, met een sterke traditie in Nederlands en Europees voetbal. Ze hebben een zeer sterk team. Maar wij hebben ons eigen doel en moeten deze wedstrijd met de juiste instelling benaderen", aldus de Portugese trainer, die eerder aan het roer stond bij FC Porto, Chelsea en Tottenham Hotspur.

Voor Zenit is het duel met PSV de eerste officiële wedstrijd van 2015. "In januari zullen we al gaan trainen voor dat duel. We kunnen alleen goed voor de dag komen als we ons uitstekend voorbereiden. We zijn nu al met de wedstrijden bezig en analyseren onze tegenstander", aldus Villas-Boas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen