Cruijff tot onvrede van velen afgeserveerd door Verheijen

16 december 2014, 09:20

Maandagmiddag werd de situatie en het toekomstperspectief van het Nederlandse voetbal uitgebreid besproken op het KNVB-congres in Utrecht. Eén van de sprekers op de bijeenkomst was Johan Cruijff. Nadat de legendarische nummer 14 gesproken had en vroegtijdig vertrokken was van het congres, baarde periodiseringstrainer Raymond Verheijen opzien door de zaal te laten weten dat het betoog van Cruijff niet serieus genomen kon worden.

Veel betrokkenen uit de voetbalwereld waren aanwezig in de Domstad. Nadat Verheijen had laten weten dat hij niet gediend was van het verhaal van Cruijff, stond oud-speler en trainer Ricardo Moniz op om het voor het Nederlandse voetbalicoon op te nemen. Volgens hem kon de fysioloog het niet maken om Cruijff zo af te serveren.

Er waren meer coaches die niet te spreken waren over de uitlatingen van Verheijen. "Ik ben een Cruijff-adept. Cruijff heeft niet altijd gelijk, maar ik vind dat je elkaar ook niet moet afvallen", sprak Robert Maaskant bijvoorbeeld volgens De Telegraaf over de periodiseringstrainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen