Rooney gelooft in titelkansen Manchester United

16 december 2014, 09:30

Wayne Rooney denkt dat Manchester United dit seizoen de Premier League-titel nog kan grijpen. De Engelsman stelt dat de Engelse topclub kan verrassen, vanwege de teamgeest die onder de vleugels van manager Louis van Gaal ontstaan is. Na een stroeve start wonnen de Mancunians al zes wedstrijden op rij, wat de ploeg naar de derde plaats op de ranglijst heeft gebracht.

Chelsea gaat al het hele seizoen aan de leiding in de Premier League. De Londenaren staan acht punten voor op United, maar toch is Rooney optimistisch over de titelkansen. "Ik denk dat we in de titel moeten geloven", sprak de Engelse international na de 3-0 zege op Liverpool van afgelopen zondag. "We staan acht punten achter en hebben te maken met een druk schema, maar als we blijven winnen en de concurrentie loopt averij op, dan kan het nog leuk worden."

Het gevoel bij United is goed, geeft Rooney aan. "We moeten blijven winnen willen weer terugkeren in de top. We spelen soms niet goed, maar winnen wel. Dat is een geweldige kwaliteit. Dat lukte ons twee jaar geleden ook, toen we erin slaagden om kampioen te worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen