Mancini 'gematigd tevreden' na eerste zege sinds rentree

16 december 2014, 09:49

Roberto Mancini boekte maandagavond zijn eerste overwinning met Internazionale, sinds zijn terugkeer in het Giuseppe Meazza-stadion. De Nerazzurri wonnen in eigen huis met 2-0 van Chievo Verona. De coach, die de ontslagen Walter Mazzarri opvolgde, is 'gematigd tevreden' met de zege, maar weet dat er nog werk aan de winkel is.

"Het is een belangrijke overwinning, aangezien we vertrouwen nodig hebben. Daarom ben ik gematigd tevreden", sprak Mancini na afloop van de degelijke thuiszege tegen Sky Sport Italia. "Het ging prima. De jongens laten op de training ook zien dat ze zich ontwikkelen", aldus de coach van Inter, die zich nu gaat richten op de wedstrijd tegen Lazio Roma. "Nog een zege zou pas écht goed zijn voor het vertrouwen. Er zijn nog genoeg dingen te verbeteren."

Mancini probeert duidelijk zijn stempel te drukken bij Inter. Tijdens de wedstrijd was hij aan het schreeuwen naar spits Mauro Icardi, die vervolgens gewisseld werd. "Ik had een spits nodig die meedeed aan de wedstrijd. Het was ook niet makkelijk voor hem, Chievo maakte de ruimtes zeer klein. Maar hij is nog jong en heeft veel kwaliteiten. Hij moet ook actief zijn als de bal niet in de buurt is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen