Reiziger staat open voor vacante positie op Kasteel

16 december 2014, 11:44

Sparta Rotterdam maakte dinsdagochtend bekend dat het per 1 januari afscheid zal nemen van interim-coaches John de Wolf en Peter van den Berg. Het zou de weg vrij kunnen maken voor Michael Reiziger. De oud-international geeft tegenover VI aan dat hij 'natuurlijk' openstaat voor een samenwerking met Alex Pastoor, de nieuwe hoofdcoach van de Jupiler League-club.

Reiziger heeft momenteel de B1 van Sparta onder zijn hoede, waardoor het een logische stap zou zijn. "Ik sta midden in de club en hoor veel. Sparta is nog bezig met de invulling van de staf. De hoofdtrainer is er nu", zegt de oud-verdediger. "En natuurlijk sta ik er open voor om assistent te worden. Als het gebeurt, dan is het een grote stap vooruit."

Het trainersvak spreekt de 41-jarige Reiziger zeker aan. "Maar het is moeilijk te plannen in het voetbal", weet hij. De club heeft hem nog geen aanbieding gedaan. Bij het laatste duel voor de winterstop, de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven, ontfermen Van den Berg en De Wolf zich nog over de coaching bij Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen