Volendam gaat voor stunt in Groningen: "Niet kansloos"

16 december 2014, 12:19

FC Volendam staat woensdagavond in de achtste finales van de KNVB Beker voor een uitdaging van formaat. De ploeg uit het vissersdorp gaat op visite bij FC Groningen. De eredivisieclub is uiteraard de grote favoriet om de kwartfinales te bereiken, maar trainer Hans de Koning gaat voor een stunt met Volendam.

"We zijn zeker niet kansloos", zegt De Koning in aanloop naar de bekerconfrontatie op de website van de tegenstander. "Het is een mooie pot. We weten wat de kwaliteiten van Groningen zijn en in de competitie zijn ze in Euroborg nog ongeslagen. Ik denk dat de kansen bij ons thuis 'fifty-fifty' zouden zijn geweest. In Groningen ligt het eerder op 70/30 of 80/20. Maar we zullen ons best doen en zijn op voorhand zeker niet kansloos", denkt de coach van Volendam.

De Volendammers hadden liever een thuiswedstrijd gespeeld, maar zijn uiterst gemotiveerd voor het duel in Groningen. "Uiteraard hadden we liever thuis in onze eigen omgeving gespeeld. Maar de Groene Kathedraal is een mooie ambiance. Mijn spelers hebben in Euroborg geen extra motivatie nodig. We willen heel graag naar de kwartfinales!"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen