De vijf meest bizarre outfits van Nicklas Bendtner

16 december 2014, 14:25   Bijgewerkt: 17 december 2014, 13:29

Scoren doet hij niet zo gek veel, maar met zijn rare kledingkeuzes weet Nicklas Bendtner wel regelmatig de aandacht te trekken. We doken in het Instagram-account van de Deense spits, op zoek naar zijn vijf meest bizarre outfits.

5. Bendtner kleedt zich graag onopvallend als hij met het vliegtuig moet. Vandaar deze belachelijk grote zonnebril en te kleine capuchon.

4. Als Bendtner voor een bontmuts gaat, dan gaat hij er ook echt voor.

3. Deze combinatie van cowboyhoed met donkere zonnebril is op zich al twijfelachtig, maar Bendtner weet er zelfs iets angstaanjagends van te maken.

2. Bankovervaller? Gangster-rapper? Nee: Nicklas Bendtner dus.

1. Nauwelijks een outfit te noemen natuurlijk. 'Lord Bendtner' adviseert zijn volgers op deze ludieke wijze om zichzelf tegen de zon te beschermen.

Dit kan veel beter!

Er zullen vast mensen zijn die Nicklas Bendtner een modegoeroe vinden, maar om eerlijk te zijn vinden wij vooral dat hij er een beetje bijloopt als een dorpsgek.

Eigenlijk gunnen we het niemand om zo over straat te gaan, en daarom willen je toch nog even deze tip meegeven: neem eens een kijkje bij Pro Shoes.

Dit is iets wat Bendtner duidelijk nog nooit heeft gedaan, maar als dat wel zo was dan had hij in ieder geval alvast prima sneakers aangehad. Via deze webshop vind je namelijk de nieuwste modellen van topmerken als Nike, Puma en Adidas, in alle soorten en maten.

Meer dan genoeg gelegenheid dus om te laten zien dat jij meer smaak hebt dan Bendtner!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen