Cocu: "Feyenoord zal gaan spelen voor de overwinning"

16 december 2014, 15:35

Komende woensdag staat er een heerlijk potje op het programma in de Eredivisie. Koploper PSV neemt het in het eigen Philips Stadion op tegen Feyenoord, dat op een achterstand van twaalf punten gezet kan worden en zodoende voorlopig uitgeschakeld kan worden in de titelstrijd. Trainer Phillip Cocu kan niet wachten tot het eerste fluitsignaal klinkt. "Het wordt een interessant duel, ik heb er zin in."

De selectie van PSV heeft geen fysieke klachten overgehouden aan de wedstrijd van zondag tegen FC Twente, die met 2-0 gewonnen werd. "Iedereen die er zondag bij was, is gelukkig fit. We zijn hersteld en kijken met z'n allen uit naar de wedstrijd van morgen", zegt Cocu een dag voor de kraker. De Eindhovense oefenmeester denkt dat Feyenoord vol op de aanval zal spelen. "Ik verwacht een Feyenoord dat doet wat het altijd doet, namelijk spelen voor de overwinning."

Feyenoord speelt uit, maar volgens Cocu maakt dit weinig verschil. "Hun speelstijl is in uitwedstrijden niet anders dan tijdens thuiswedstrijden. De strijd op het middenveld wordt belangrijk, vermoed ik. Als we daar de slag kunnen winnen en daarnaast de strijd om de tweede bal winnen, is de kans op een goed resultaat groot", denkt de keuzeheer van de club uit de lichtstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen