Cocu steekt loftrompet over Rutten: "Uitstekende visie"

16 december 2014, 16:12

Een aantal jaren geleden was Phillip Cocu nog de rechterhand van Fred Rutten, maar komende woensdag staan beide trainers tegenover elkaar, in de eredivisiekraker tussen PSV en Feyenoord. Het is de eerste keer dat beide trainers elkaar in deze hoedanigheid ontmoeten.

"Het is mooi om nu tegenover hem te staan", zegt Cocu op PSV.nl. Hij werd een aantal seizoen geleden door Rutten als assistent-trainer bij het eerste van PSV gehaald. "Ik heb geweldig met hem samengewerkt en ben persoonlijk ook wijzer door hem geworden. Fred Rutten is een goede coach met een uitstekende visie en een ontzettend prettige persoonlijkheid. Bij Feyenoord laat hij dat ook weer zien", aldus de Eindhovense coach.

De twee coaches en hun onderlinge verleden moeten volgens Cocu niet centraal staan. "De spelers zijn morgen het belangrijkst. Beide teams hebben een aantal wapens in het team om doelpunten te maken én te voorkomen. Met name dat laatste zal een belangrijker rol spelen. We zullen de organisatie goed op orde moeten hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen