Pechvogel Schaars: "Niet jammeren of zeuren"

Ger
17 december 2014, 11:06

Stijn Schaars gaat opnieuw een periode van revalidatie in. De middenvelder van PSV heeft dinsdag in Rotterdam een kijkoperatie ondergaan waarbij een meniscusprobleem werd verholpen. Vorige maand haakte hij tijdens de warming-up van het Jupiler League-duel tussen Jong PSV en RKC Waalwijk af met een nieuwe kwetsuur aan zijn linkerknie.

Na een korte periode van rust en fysiotherapie werd alsnog besloten een kijkpoperatie uit te voeren. "De blokkade werd minder, maar was niet helemaal weg. Dus moest er binnenin onderzocht worden", legt Schaars uit op de website van Sport-Promotion. Tijdens de medische ingreep werd een probleem met de meniscus aangetroffen en vervolgens ook verholpen. "Dit verklaart dus de blokkade die ik voelde. Het is een bijna typische voetbalblessure, die overigens niets te maken heeft met mijn operatie in mei. De dokter vertelde me nog dat de knie er verder prima uitziet. Dus dat was weer goed nieuws."

Schaars onderging eerder dit jaar in de Verenigde Staten al een operatie aan zijn knie, waardoor hij zeven maanden aan de kant stond en onder meer het WK miste. Nu heeft hij opnieuw een herstelperiode voor de boeg. "Ik ga niet jammeren of zeuren. Ik moet drie dagen rust houden, maar daarna ga ik er weer keihard tegenaan. Ook dit komt goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen