Roma-coach: "Onaanvaardbare aanval op mijn reputatie"

Ger
17 december 2014, 16:30

Rudi Garcia is woest dat de tuchtcommissie van de Italiaanse voetbalbond hem voor twee wedstrijden wil schorsen. De trainer van AS Roma moet boeten omdat hij zich zondag na de uitwedstrijd tegen Genoa (0-1) misdragen zou hebben.

Na het laatste fluitsignaal werden de spelers van de bezoekende club door toeschouwers onder vuur genomen met diverse projectielen. Door deze bekogelingen konden de spelers de catacomben niet bereiken. Garcia zou tijdens deze grimmige situatie over de schreef zijn gegaan door een steward te intimideren. Volgens enkele media zou hij zelfs gedreigd hebben te slaan. De Fransman is het absoluut niet met deze aantijgingen eens.

"Dit is een onaanvaardbare aanval op mijn eer en reputatie", briest Garcia op Twitter. "Gedurende mijn carrière als voetballer en als coach heb ik mij altijd voorbeeldig gedragen. Ik accepteer dan ook niet dat mijn naam nu door het slijk gaat. Ik heb mij absoluut niet misdragen door agressieve gebaren te maken. Ik zal alle mogelijke middelen gebruiken om deze leugens en het onrecht dat mij is aangedaan te bestrijden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen