Fitte Falcao is er klaar voor: "Ik wacht op mijn kans"

17 december 2014, 18:13

Met torenhoge verwachtingen werd Radamel Falcao afgelopen zomer, vlak voor het verstrijken van de transferdeadline, als aanwinst van Manchester United gepresenteerd. De Colombiaanse topschutter kende echter een teleurstellende start in Engeland. Mede door fysiek malheur kwam hij nog niet veel aan spelen toe. Hij kwam slechts drie keer als invaller binnen de lijnen.

Falcao kwakkelde lang met fysieke klachten, maar nadert nu volledige wedstrijdfitheid. Zodoende koestert hij hoop op een basisplaats. Hij wil zich in de startformatie van manager Louis van Gaal knokken. "Ik voel dat ik er klaar voor ben", sprak de 28-jarige spits. "Ik wacht op mij kans en als ik deze krijg probeer ik het team te helpen. Ik praat veel met Van Gaal. Hij heeft een filosofie die ik respecteer."

"Ik heb een blessure gehad en weet dat ik moet wachten op mijn kansen", vervolgt Falcao, die weet dat de concurrentie in Manchester er niet om liegt. "Ik ben 100 procent fit en wacht tot de coach me meer wil gebruiken. We hebben sterke aanvallers, de concurrentie is goed voor ons", besluit de Colombiaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen