Liverpool en Spurs eenvoudig naar halve eindstrijd

17 december 2014, 23:12

Liverpool en Tottenham Hotspur zijn woensdagavond probleemloos naar de halve eindstrijd van de League Cup (ook wel Capital One Cup) gewandeld. Liverpool kon niet tot het uiterste worden gedreven door AFC Bournemouth (1-3), de Spurs waren in eigen huis superieur aan Newcastle United: 4-0.

Er was de hele wedstrijd gaan vuiltje aan de lucht voor Liverpool, in de uitwedstrijd tegen Bournemouth. De club uit de Championship had weinig in de melk te brokkelen tegen The Reds en zag met lede ogen aan dat Raheem Sterling en Lazar Markovic binnen een half uur spelen al voor een 0-2 stand hadden gezorgd. Tegen beter weten in probeerde Bournemouth wat te forceren, maar Sterling gooide het duel na 50 minuten spelen in het slot, door de 0-3 te maken. De 1-3 van Dan Gosling was slechts een eretreffer.

Met Michel Vorm onder de lat had Tottenham Hotspur geen kind aan Newcastle United, waar Daryl Janmaat, Tim Krul en Siem de Jong ontbraken en Vurnon Anita als invaller binnen de lijnen kwam. Dankzij treffers van Nabil Bentaleb, Nacer Chadli (ex-FC Twente), Harry Kane en Roberto Saldo werd het op White Hart Lane een makkie voor de Spurs, die derhalve halvefinalist zijn.

Chelsea (1-3 zege op Derby County) en derdeklasser Sheffield United (1-0 zege op Southampton) zijn de andere twee ploegen die het tot de halve eindstrijd geschopt hebben. Er is al geloot: Liverpool kruist de degens met Chelsea, Sheffield United treft Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen