Newcastle wil nog deze maand nieuwe doelman

Ger
18 december 2014, 10:56

Newcastle United heeft dringend behoefte aan een nieuwe doelman. De equipe van manager Alan Pardew heeft momenteel drie keepers die in de blessureboeg verblijven. Om die reden hoopt Newcastle op toestemming van de Premier League om buiten de transferperiode om een sluitpost aan te trekken.

Tim Krul, normaal gesproken de eerste keus onder de lat in St. James' Park, is door een enkelblessure al enige tijd uit de roulatie. De Oranje-international zal sowieso dit kalenderjaar niet meer in actie kunnen komen. Verder mist Newcastle ook keepers Rob Elliot en Jak Alnwick. Door de vele blessuregevallen dreigt de Engelse club een beroep te moeten doen op de jeugdige Freddie Woodman (17).

Pardew haalt echter liever een nieuwe keeper aan boord. "Op zo'n jonge leeftijd zou je nog niet op doel mogen staan in de Premier League", stelt de oefenmeester. Newcastle mag vanaf 1 januari zonder problemen de transfermarkt op, maar daar willen The Magpies niet op wachten. Dan is echter wel dispensatie van de Premier League noodzakelijk. Newcastle speelt dit kalenderjaar nog drie competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen