Directeur grasfirma: "Veld PSV is verkouden"

Ger
18 december 2014, 14:08

De nieuwe grasmat in het Philips Stadion toonde zich in de competitietopper tussen PSV en Feyenoord niet van zijn beste kant. De ondergrond bleek beschadigd en spekglad. Kees Haaksman, directeur van de verantwoordelijke grasfirma Agterberg, stelt dat de problemen na de winterstop verleden tijd zullen zijn.

"Nog één duel doorkomen. Dan kan het gras herstellen", verwijst Haaksman tegenover de NOS naar de thuiswedstrijd van PSV tegen Go Ahead Eagles. In november kreeg de Eindhovense club voor de tweede keer dit jaar een nieuwe mat. Volgens Haaksman is gras kwetsbaar in een andere omgeving en daardoor ziek geworden. Met drie thuisduels in zeven dagen werd het veld deze maand intensief gebruikt. "Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat het veld er door te kunnen rusten over twee, drie weken heel anders uitziet."

"We werken er met man en macht aan. De lampen gaan erop, er wordt gemest", aldus Haaksman. "We doen het met dezelfde mensen met wie we jarenlang de beste grasmat van Nederland hadden. Het is een verkoudheid, meer niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen