Koeman wil Sneijder: "Maar we kunnen hem niet betalen"

18 december 2014, 15:24

Ronald Koeman geeft toe dat hij Wesley Sneijder graag aan zijn selectie bij Southampton toe wil voegen. De kans dat de middenvelder in januari naar zijn club komt, acht de oefenmeester echter klein. Volgens Koeman heeft Southampton niet de financiële middelen om Sneijder over te nemen van Galatasaray.

De toekomst van Sneijder is al geruime tijd onderwerp van discussie. Een vertrek bij Galatasaray lijkt tot de mogelijkheden te behoren en de spelmaker wordt in de wandelgangen in verband gebracht met diverse Engelse clubs, waaronder Southampton. Daar zit Koeman als coach op de bank en hij reageerde donderdag op de vermeende belangstelling van zijn club in de Oranje-international. "Ik ben geïnteresseerd in hem, maar weet ook dat we hem niet kunnen betalen. Er is dus niets mogelijk voor ons", sprak de oud-verdediger.

Koeman en Sneijder werkten eerder samen bij Ajax, waar Koeman tussen 2001 en 2005 de trainer was. In die periode liet de coach de jonge spelmaker debuteren in het eerste elftal van de Amsterdamse club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen