ADO-coach Fraser: "We snakken naar goed resultaat"

18 december 2014, 16:28

Als ADO Den Haag 2014 af wil sluiten boven de rode degradatiestreep, moet het vrijdag een goed resultaat boeken in de laatste competitiewedstrijd van het jaar. Alleen als de ploeg minimaal één punt pakt in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen, kan ADO de winterstop ingaan op een positie die aan het eind van het seizoen niet zou leiden tot de nacompetitie. ADO staat nu zestiende, één punt achter Go Ahead en Heracles.

Coach Henk Fraser van ADO Den Haag is duidelijk over de wedstrijd van zijn ploeg in Friesland. "We snakken naar een goed resultaat", zegt hij in gesprek met Omroep West. "We moeten er gewoon vanaf het begin staan. Het enige wat ons nog rest is een heel wisselvallige eerste seizoenshelft positief afsluiten."

Fraser mist in Heerenveen keeper Martin Hansen, die zijn pink gebroken heeft. Ook de geschorste Roland Alberg ontbreekt, daar tegenover staat de terugkeer van Timothy Derijck, hij speelt vermoedelijk voor de defensie. Fraser: "Derijck traint de laatste weken uitstekend, dus het zat er al een tijdje aan te komen."

Wint ADO Den Haag in Heerenveen, dan klimt de ploeg naar een voorlopige dertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen