Koeman: "Had direct getekend voor vijfde plaats"

18 december 2014, 17:27

Southampton was in de eerste maanden van het nieuwe seizoen nagenoeg onverslaanbaar, maar na de laatste vijf officiële wedstrijden zaten The Saints telkens met lege handen. Desondanks is manager Ronald Koeman tevreden.

"Als iemand mij in het voorseizoen had gezegd dat we halverwege december vijfde zouden staan, dan had ik daar direct voor getekend", zei Koeman donderdag tijdens zijn wekelijkse perspraatje. Deze week werd er in de League Cup verloren van Sheffield United. "Ik ben vooral teleurgesteld over de manier waarop", aldus Koeman. "Het was de eerste keer dat ik niet blij was met de instelling van het team."

"Maar het mooie van voetbal is, is dat er altijd weer een volgende wedstrijd is", vervolgde Koeman. "We moeten wel onze instelling en geloof verbeteren. Ik ken mijn spelers en weet hoe ze moeten voetballen. Misschien lag het aan de frisheid en de veranderingen in de opstelling."

Zaterdag krijgt Southampton in de Premier League visite van Everton. Dusan Tadic is er dan niet bij, achter de naam van Graziano Pellè staat nog een vraagteken. Beide spelers zijn oververmoeid als gevolg van het drukke programma, liet Koeman weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen