Euforische Van Mieghem verbaast zich over 'spookgoal'

19 december 2014, 08:27   Bijgewerkt: 19 december 2014, 09:12

Excelsior beleefde donderdag een prachtavond in het bekertoernooi. In de achtste finale maakte de promovendus gehakt van NAC Breda, dat met een 6-0 nederlaag terug naar Brabant gestuurd werd. Toch had één van die zes goals, de 2-0, nooit mogen tellen. Een eigen inzet van Sepp de Roover werd duidelijk voor de lijn gekeerd door NAC Breda-keeper Jelle ten Rouwelaar, maar arbiter Higler kende een treffer toe.

"Ik heb de beelden gezien, de bal was een meter voor de lijn. Absoluut geen goal", zegt Excelsior-speler Daryl van Mieghem bij RTV Rijnmond. "Je vraagt je af waarom de grensrechter het niet ziet, misschien omdat een paar jongens van ons stonden te juichen. Misschien twijfelde hij. Maar ja, ons hoor je niet klagen."

Van Mieghem, die zijn rentree maakte na een blessureperiode, genoot verder met volle teugen van de avond. "Dit is een mooie avond. Mijn rentree maken en met 6-0 winnen. Het ging wel heel makkelijk, NAC bood weinig tegenstand. En na de 3-0 liet NAC het helemaal lopen. Wij hebben geen gas terug genomen, we konden dit wel gebruiken na twee grote nederlagen hier. Zondag nog Ajax en dan lekker de winterstop in."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen