Roda: "Tijdens de winterstop de koppen bij elkaar steken"

19 december 2014, 10:05

Roda JC Kerkrade kreeg vorige week een flinke tik te verwerken. Voor eigen publiek verloor de ploeg met 0-1 van koploper NEC, waardoor de achterstand op de ploeg uit Nijmegen opgelopen is tot zes punten.

Dat heeft tot gevolg van de titelambities van het gedegradeerde Roda JC in de Jupiler League een flinke knauw hebben gekregen, geeft coach René Trost toe op de officiële website van zijn club. "Ten opzichte van NEC moeten we nu even pas op de plaats maken. Tijdens de winterstop zullen we vervolgens de koppen bij elkaar steken", aldus de oefenmeester. "We zullen analyseren of we aanspraak kunnen maken op meer en wat er nog ontbreekt om de kloof met NEC te verkleinen. In het nieuwe jaar zijn er dan nog negentien wedstrijden te gaan. We hebben het niet meer in eigen hand, maar met zes punten achterstand is er nog van alles mogelijk."

"Duidelijk is in ieder geval dat we de eerste seizoenshelft winnend willen afsluiten", vervolgt Trost, verwijzend naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen middenmoter FC Den Bosch. "FC Den Bosch is een goed voetballende ploeg die we niet zomaar opzij zullen zetten. Maar als we onze instelling van afgelopen week combineren met ons voetballend vermogen kunnen we dit kalenderjaar zeker met een overwinning afsluiten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen