Feyenoord in winter naar 'ideale bestemming' Dubai

19 december 2014, 10:26

Feyenoord slaat in de winterstop zijn tenten op in de Verenigde Arabische Emiraten. De Rotterdammers verblijven van 5 tot en met 11 januari in Dubai, meldt de Rotterdamse club. Vanwege de temperatuur, tussen de 14 en 24 graden Celcius, is Dubai volgens Feyenoord in deze periode een 'ideale bestemming'.

Namens het toerismebureau van Dubai reageert directeur Hamad Bin Mejren verheugd op de komst van de ploeg uit Rotterdam. "Met het verwelkomen van 14-voudig Eredivisie-winnaar Feyenoord krijgt een fantastisch voetbaljaar in Dubai nog meer waarde. De passie voor voetbal onder de lokale bevolking, expats en bezoekers is alsmaar groeiende, daarom is dit een perfect moment om Feyenoord hier te ontvangen. We zijn vereerd dat Feyenoord hier op bezoek komt, als afsluiting van een fantastisch jaar voor het voetbal in Dubai. We kijken er naar uit dat het team bij ons het nieuwe jaar inluidt in onze uitstekende winterse weersomstandigheden."

Of Feyenoord oefenwedstrijden zal spelen tijdens het trainingskamp in Dubai, is nog niet bekend. Vlak voor vertrek, op zondag 4 januari, staat een benefietwedstrijd tegen FC Emmen in De Kuip op het programma.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen