Guardado: "Iedereen weet dat ik langer wil blijven"

19 december 2014, 12:42

Andrés Guardado ziet het wel zitten om langer bij PSV te blijven. De Mexicaanse middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Valencia en in Eindhoven ontpopt hij zich als één van de sterkhouders in het elftal van coach Phillip Cocu.

"Maar of ik hier langer kan blijven, ligt niet alleen aan mij. PSV en Valencia, waar ik nog (tot 2016, red.) onder contract sta, moeten eruit zien te komen. We zullen zien wat de toekomst brengt en of ik hier nog meer jaren kan blijven, maar iedereen weet dat ik hier gelukkig ben en langer wil blijven", zegt Guardado tegen Omroep Brabant.

PSV heeft geen optie tot koop van Guardado bedongen, maar toch wil de clubleiding om de tafel met Valencia. De middenvelder heeft het ook buiten het veld naar zijn zin in Nederland. "PSV is een grote club, die ervoor zorgt dat het de spelers goed gaat. In alle geledingen is het een uitstekende organisatie met geweldige mensen. Als iemand nieuw is, zoals ik, zorgen zij ervoor dat diegene zich ook meteen thuis voelt. En dat helpt je, zodat het op het veld ook beter gaat", aldus Guardado.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen