Alflen: "Dubbel gevoel overgehouden aan Ajax-uit"

19 december 2014, 14:13

FC Utrecht schoot afgelopen weekend maar liefst 23 keer op doel in de uitwedstrijd tegen Ajax. Desondanks werd er met 3-1 verloren in de Amsterdam ArenA. Coach Robby Alflen beseft dat zijn ploeg zaterdag op visite bij AZ efficiënter moet zijn.

"Goed gespeeld, geen punten. Dus heb ik een dubbel gevoel overgehouden aan Ajax-uit", zegt Alflen op de clubwebsite. "Het spel was positief, daar kunnen we mee verder. En die 23 doelpogingen? Mooi, natuurlijk. Alleen we hebben niet goed genoeg gemikt."

FC Utrecht won nog nooit in het AFAS Stadion en Alflen weet dat het ook dit seizoen lastig wordt. "AZ heeft een heel aardige ploeg. Maar ik heb toch het gevoel dat er kansen voor ons liggen, daar in Alkmaar", aldus Alflen. De equipe uit de Domstad scoorde dit seizoen al vijftien keer op vreemde bodem, net zoveel als in de hele voorgaande jaargang. "En we pakten uit al tien punten, helemaal niet onaardig."

Captain Willem Janssen ontbreekt vanwege een schorsing bij FC Utrecht. De middenvelder wordt waarschijnlijk vervangen door Mark Diemers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen