Stegeman: "Ik wil het oude vertrouwde Heracles terugzien"

19 december 2014, 14:23

Dankzij een sterke serie bezet Heracles Almelo inmiddels een veilige plaats op de Eredivisieranglijst, maar deze week ging het even wat minder in het Polman Stadion. In de beker werd ruim verloren van SC Cambuur (0-3) en in de laatste competitieronde werd op eigen veld slechts 1-1 gespeeld tegen hekkensluiter FC Dordrecht.

"We gaan en moeten door", zegt coach John Stegeman op de clubwebsite. "Blijven hangen heeft geen zin. Hier moeten we samen weer uit knokken. In fysiek opzicht zijn we goed uit de bekerwedstrijd gekomen. Er zijn geen blessures bij gekomen." Zondag gaat Heracles op visite bij Vitesse. Stegeman kan dan niet beschikken over Simon Cziommer (kuit), Bart Schenkeveld (knie) en Mark Engberink (hamstring).

Vitesse maakte donderdag indruk in de bekerwedstrijd tegen Ajax. Stegeman: "Ze hadden lang niet gewonnen, maar deden dat in de Arena met maar liefst 4-0. En dat had nog meer kunnen zijn. Vitesse klapte erop, daar had Ajax geen antwoord op. Ajax wilde wel voetballen, maar kwam er gewoon niet onderuit. Vitesse wil graag voetballen, is creatief en creëert veel kansen. Het is een complete ploeg, maar de laatste tijd ontbrak het aan doelpunten. Tot gisteren dus."

"Natuurlijk willen we resultaat halen, maar na de afgelopen twee wedstrijden wil ik een strijdbaar elftal zien. Het gaat om de intentie. Ik wil het oude vertrouwde Heracles terugzien, dat het iedere tegenstander moeilijk kan maken. Ik ben er van overtuigd dat het kan", besluit Stegeman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen