Hellemons: "Onze huid zo duur mogelijk verkopen"

19 december 2014, 15:44

NAC Breda hoopt een dramatische eerste seizoenshelft toch nog met een glimlach af te sluiten. De Brabanders nemen het zondag in eigen stadion op tegen Feyenoord. Ze hebben iets recht te zetten, na de ontluisterende 6-0 nederlaag tegen Excelsior van afgelopen donderdag in de KNVB Beker.

Coach Eric Hellemons beseft dat er met meer passie gespeeld moet worden dan tegen Excelsior het geval was. "Als je niets verandert aan de manier waarop, dan wordt het tegen Feyenoord een schiettent", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "Dat kunnen we niet laten gebeuren. Als je met 6-0 klop krijgt, dan werkt dat mentaal door. En daar zit het 'm nu in. Mentale weerbaarheid verbeteren is met deze mokerslagen niet makkelijk, maar het is in topsport wel belangrijk. In geval van euforie en tegenslag doen mensen de meest gekke dingen."

"We zitten in de hoek waar de klappen vallen. We moeten vooral vooruit kijken, maar niet vergeten om van de fouten uit het verleden te leren", vervolgt Hellemons. "Zondag gaan we de huid zo duur mogelijk verkopen. We moeten in de duels komen en zorgen dat het middenveld van Feyenoord geen grip krijgt op de wedstrijd. Daarvoor hebben we iedereen aan boord nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen