Dijkhuizen: "Op kunstgras, dat zal Ajax niet leuk vinden"

19 december 2014, 16:53

De prestaties die Excelsior en Ajax deze week leverden in de KNVB Beker staan haaks op elkaar. Waar de Rotterdammers op eigen veld NAC Breda met 6-0 oprolden, lieten de Amsterdammers zich in de ArenA te kijk zetten door Vitesse: 0-4. Komende zondag staan beide ploegen tegenover elkaar op Woudestein.

Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen weet niet of de bekerresultaten zullen doorwerken in de competitie. "Dat zijn moeilijke dingen", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "Zij zullen niet denken: dat doen we wel even, maar voor Ajax is dit wel een van de mindere uitwedstrijden. Op kunstgras, dat zullen ze ook niet leuk vinden. Bij ons is aan vertrouwen geen gebrek, die overwinning van gisteren geeft een goed gevoel. Wij willen in elk geval lang in de wedstrijd blijven en niet, zoals tegen Feyenoord, al vroeg in de wedstrijd kansloos zijn. Hopelijk kunnen we 2014 op een mooie manier afsluiten."

"Ajax is natuurlijk een sterke tegenstander, maar het is geen ploeg die zomaar over elke tegenstander heen loopt", aldus Dijkhuizen, die het moet stellen zonder Jordan Botaka, Kevin van Dieren en Khalid Karami.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen